Bukkake kamppailulajina

Bukkake (ブッカケ) on taistelulajina enemmän henkistä hallitsemista, kuin fyysistä voimaa. Bukkaken täydelliseen hallitsemiseen vaaditaan useiden vuosien kurinalainen harjoittelu. Bukkaken huippuosaajat ovatkin hakeneet oppiaan tiibetin  Shotacon (ショタコン) munkkien luostareista, joissa he opettavat meditaatio-oppejaan vain valituille yksilöille. Shotacon (ショタコン) munkit olivat bukkaken ensimmäisiä harrastajia, joiden pohjalta laji lähti kehittymään.

 

Bukkake sopii niin miehille, kuin naisille. Perinteisessä bukkakejoukossa on useita miehiä ja yksi nainen, mutta nykypäivänä

bukkakea harrastetaan ihan yhtälailla kummankin sukupuolen edustajan  kesken.

Bukkakessa on suositeltavaa pitää terveellinen ruokavalio, joka koostuu enimmäkseen kasviksista ja hedelmistä. Ruokavaliolla parannetaan lajissa vaadittavaa kestävyyttä ja suoritustarkkuutta. Huono ruokavalio saattaa pilaa koko suorituksen. Varsinkin alkoholin nauttiminen saattaa puuduttaa taistelijan ja estää bukkakeliikkeisiin vaadittavan jämäkän seisoma-asennon.

Lue tarkemmin Bukkaken ruokavaliosta sen omasta artikkelista 

 

Bukkakessa ei vaadita erillisiä varusteita, mutta alottelijoille on suositeltavaa käyttää ensimmäisen koulutusvuoden aikana suojalaseja ja tuomaan paljon pyyhkeitä mukaan harjoituksiin. Ilman suojalaseja harjaantumaton bukkaketaistelija saattaa heikentää näkönsä, tai pahimmassa tapauksessa menettää sen kokonaan. Varsinkin vanhemman sensein bukkakeliikkeet voivat aiheuttaa kyseisiä vammoja.

Bukkakesta aiheutuneet yleisimmät vammat ovat juuri rannevammat, jännetuppitulehdukset ja silmävauriot.