Bukkaken lajihaarat ja kehitys

Ensimmäiset bukkaken harjoittajat olivat 1100-luvulla eläneitä Shotacon (ショタコン) munkkeja tiibetistä. Shotagon munkit kehittivät bukkakesta kamppailulajin, jolla pyrittiin estään mongolien ja kiinalaisten hyökkäykset luostareihin. Bukkake olikin erittäin tehokas laji, jota pelättiin vihollisten keskuudessa.

Bukkakesta levisi 1700-luvulla aasian eri maihin muodostaen erilaisia lajihaaroja joissa bukkakea harrastettiin perinteisestä bukkakesta poiketen.
Bukkaken eri lajihaaroja ovat :

Näistä kamppailulajeista etenkin Hentai ja Lolicon siirtyivät kaakkoon ja siitä Thaimaaseen. Thaimaassa onkin nykyään suuri joukko Hentain harrastajia ja sitä pidetään yhtenä Thaimaan suosituimpana kamppailulajina.

Idän suuntaan 1800-luvulla levinneet Shokushu goukan ja Lolicon olivat Kiinan–Japanin sota (1894–1895) aikana hyvinkin tehokas puolustuslaji  hyökkääjiä vastaan. Tämän myötä Japanissa on edelleen hyvin vahva Lolicon perinne muiden Japanilaisten kamppailulajien lomassa.

Kiinaan levinneet Yaoi ja Futanari ovat kehittyneet melko paljon bukkakesta erilleen. Mahdollisen muutoksen takana on juuri sota Japania vastaan, missä pyrittiin käyttään erilaisia taktiikoita kuin Japanilaisbukkanistit.

Eurooppaan bukkake levisi vasta 1800-luvun loppupuolella Silkkitietä pitkin. Tämän myötä ensimmäisiä bukkakeharrastajia tavattiin Italiassa, tai sen aikaisessa Toscanan_suurherttuakunnan alueella. Kun bukkake oli Italiassa tehnyt läpimurron, se levisi kulovalkean lailla myös muihin euroopan maihin.

Toisen maailmansodan aikana bukkakea ei ollut tarvetta käyttää vihollista vastaan  johtuen aseiden huimasta kehityksestä, mutta on olemassa huhuja missä saksalaissotilaat ovat bukkakella terrorisoineet liittoutuneiden sotilaita. Myös venäläissotilaat bukkanisoivat useita naisia saksan valloitusretkellä.

Vasta internetin kehityksen myötä 2000-luvun taitteessa bukkake levisi ympäri maailman ja siitä on muodostunut hyvinkin suosittu laji varsinkin netin käyttäjien keskuudessa.