Helpotusta bukkake-harrastukseen

Et ole varmasti yksin, sillä moni aloitteleva bukkanisti on tuskaillut lajin harrastamisessa alkuvaiheessa. Yleinen tila, mestareita ringissä ympärillä, osaamaton tekniikka ja pienet välineet saattavat aiheuttaa suunnattomia onnistumispaineita ja koko juttu lopahtaa heti alkuunsa. Tässä täytyy muistaa, että myös kokeneinkin kaveri on joskus ollut ringissä keskellä, eikä se välttämättä ole mitään herkkua.

Lajissa on tärkeää luottaa itseensä ja harjoitella. Pienet välineet voivat olla treenaamisessa hyödyksikin. Hyvä esimerkki tähän on treenaaminen yleisessä tilassa, vaikkapa uimahallin saunassa.

Itseluottamusta voi tuoda myös Start Wars elokuvista tutulla Dart Vaderin legendaarisella lauseella ”The circle is now complete”. Sanomalla tämän samalla kun astut areenalle saat helposti muilta kamppailijoilta alfauroksen statuksen.

Taistelutilanteessa tuijottaminen toista silmiin ei ole suotavaan ja se voi lannistaa kokeneenkin taisteluparin. Jokainen on varmasti kuullut sanonnan: ”sitä tikulla silmään joka…”, no bukkakessa pätee sama asia, mutta tikku vaihdetaan johonkin muuhun.

Eräs vanha sensei kertoi myös toisen viisaan sanonnan: ”On vain otettava itseä niskasta kiinni”. Bukkakessa pätee ihan sama, mutta on otettava kiinni jostain ihan muusta.

Aloittelevalle bukkakeharrastajalle sopii myös hyvin vanha suomalainen tunnettu sanonta ”ei hänelle kunnian kukko….” kääntyy erittäin osuvasti Google translate ohjelmalla: ”not to him the honor of the cock

 

 

 

 

Post Popularity 0%  
Popularity Breakdown
Comments 0%  
Voit ohittaa vaiheen ja jtt vastauksen. Pingaus ei ole tll hetkell sallittu.

Leave a Reply