Bukkake ruokavalio

Bukkakekastike tuo tiibettiläinen taisteluliemiBukkaken ruokavalio on lähtöisin Tiibetin vuoristosta missä Shotagon munkit yrittivät kasvattaa kivisessä ja hedelmättömässä maassa erilaisia kasviksia ja hedelmiä. Huonon menestyksen myötä he huomasivat, että lisäämällä itsetehtyä salaista biologista lientä ruokavalion sekaan tuli ruoka-annoksiin huima annos proteiinia, joka antoi valtavan edun Shotagoneille muita taistelijoita vastaan.

Bukkaken perusruokavaliona pidetäänkin nykyään terveellistä kasvis- ja hedelmäruokaa, jotka nautitaan juurikin yksilöllisen bukkakeliemen kera. Tämä lyömätön kombinaatio antaa bukkaketaistelijoille bukkakessa tarvittavaa kestävyyttä, tarkkuutta, ketteryyttä ja voimaa.

Bukkakeliemen tarkkaa reseptiä ei ole koskaan julkaistu, vaan se on edelleen Shotagonsuvun vaalima perinneliemi, jota tuotetaan vain Tiibetin vuorilla bukkakesessioiden ja meditaation lomassa. Monet amerikkalaisyritykset kuten MC Donalds ovat yrittäneet kopioida kastikkeen ominaisuuksia kuitenkaan tässä onnistumatta.

Yllä oleva Fitnesstukun proteiinisäkki on lähes samaa kastiketta kuin Shotagonien nauttima taisteluliemi joka antaa lähes yliluonnolliset voimat ainakin bukkakessa. Tämän lisäaineen ansiosta saat bukkakeen enemmän nostetta ja takaamme, että kutisi ovat täyteläisempiä vihollista vastaan.

Ostamalla jatkossa kauttamme proteiinikastikkeesi mahdollistat harvinaisen Shotagon kastikkeen lisätilaukset Tiibetin vuorilta.