Kuuluisat bukkaketaistelijat

Kuuluisimmat bukkaketaistelijat olivat Tiibetiläisiä Shotacon (ショタコン) munkkeja. Heistä varsinkin Yuri Ecchi (百合 エッチ) on yksi kuuluisimmista bukkanisteistä.  Yuri vaikutti bukkaken kehitykseen 1875-1972 välillä. Hän harrasti bukkaamista aina 90 vuotiaaksi asti ja oli yhtenä vaikuttavimmista bukkaajista. Väitetään, että alkuvuosinaan Ecchin tekniikka oli niin tehokas, että hän sai vastustajan luovuttamaan alle 10 sekunnissa ottelun.

Toinen kuuluisa bukkanisti oli Sensei seijin manga (成人漫画), joka vaikutti vuosina 1921-1975. Sejin mangan valtteihin kuului viimeiseen asti sitkeys ja kestävyys. Sanotaan, että Seijinin pisimpiin otteluun kuului puolustusvoitto, joka kesti kolme päivää. Seijin kuitenkin kuoli 1975 silmätulehduksesta aiheutuneeseen infektioon, jonka väitetään syntyneen bukkaketaistelun tuoksinnasta.

Nykypäivän kuuluisin supertähti on amerikkalainen Stephen Seagcum, joka on valittu Shotagun munkkien luostarissa ensimmäiseksi ulkomaalaiseksi valaistuksi. Seacum on tehnyt myös bukkakeen pohjautuvia taisteluelokuvia, joissa hän käyttää bukkaken otteita. Kriitikot eivät kuitenkaan pidä Seacumista, koska väitetään että hänellä on vain yksi ja sama ranneliike, jota hän toistaa.

Lue tarkemmin Bukkake teokset osiosta bukkake-elokuvista ja niiden näyttelijöistä.