Kuinka saat lentään pidemmälle

Bukkakeliikkeisiin kuuluvat käsiliikkeiden lisäksi myös erilaiset heitot, joilla saadaan hyvinkin tehokkaasti vihollinen alakynteen, tai jopa luovuttaan kamppailun.
Vaikka saatkin lentään pitkälle, ei se tarkoita, että olisit jo mestari bukkakessa. Monet ensikertalaiset enimmäkseen roiskivat, kuin suorittavat tekniikan oikealla tavalla. Näitä ns. Roiskeita tulee välttää, koska vastustaja saattaa kääntää heiton omaksi hyödykseen.
Kysymykseen kuinka saat lentään pidemmälle on useita erilaisia vaihtoehtoja.
Yksi tärkeimmistä on lantioliike roiskaisun alkaessa. Kun huomaat että roiskaisu on lähellä, kannattaa jännittää lantiolihakset, jotta saat enemmän voimaa itse heittoon. Tarkkuus on myös kaiken A ja O. Heitto tulee olla täsmällinen ja tarkka, jotta sillä on maksimaalinen vaikutus vastustajaan.
Suosittelemme harjoitteleen roiskaisuja vaikka kotona pehmeällä alustalla. Kannattaa myös varaa pyyhkeitä ja talouspaperia, koska roiskiminen on hikistä hommaa.

Olisi mukava, jos saisimme myös käyttäjiltä enemmän omakohtaisia kokemuksia miten he ovat saaneet lentään pidemmälle?

Post Popularity 57.14%  
Popularity Breakdown
Comments 57.14%  
Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

4 Vastausta to “Kuinka saat lentään pidemmälle”

 1. Mällisen Jorma sanoo:

  Kiitos neuvoista. Nyt lentää kuti huomattavasti pidemmälle!

 2. Sensei Isoki sanoo:

  Usein heittoihin saa lisää voimaa puristamalla koko liikkeen alusta loppuun tiukasti tukikädellä alempaa kuin mitä heittossa varsinaisesti työn tekevä käsi on.

  • Sensei sanoo:

   Kertomasi puristusmetodi irroittaa heitosta tosiaan viimeisenkin pisaran irti.

 3. Juu nyt lentää hyvin!

Leave a Reply