Bukkake teokset

Elokuvat

Bukkakeen pohjautuvasta taistelulajista on tehty kaksi kamppailuelokuvaa, joista jäkimmäinen ”Shot from the Fist” oli Golden Globe ehdokkaana 2008, kuitenkin saavuttamatta palkintoja gaalassa. Elokuva kuitenkin sai samana vuonna Hado koa festivaaleilta kultaisen nyrkin, joka jaetaan vuoden parhaimpien  kamppailuelokuvien kesken. Elokuvan pääosissa esiintyi amerikkalainen bukkaketaitaja Stephen Seacum ja thaimaalainen kaunis naisnäyttelijä Faci Alcum Shot. Kyseisestä elokuvasta tehtiin myös parodia, jossa annettiin ihmisille kuva, että bukkake olisi ollut seksualinen alistamisen muoto.

Bukkake combat fighter intro for c-64Pelit

Bukkakesta on tehty myös useita eri pelejä tietokoneille ja konsoleille. Ensimmäinen bukkakepeli ”Bukkake Combat Fighter” ilmestyi 1985 Commodore-64:lle. Sama versio käänettiin myös Amiga 500:selle. Myöhemmät konsolipelit olivat hyvinkin suosittuja, kuten ”Bukkake Fighting Machine”. Uusin julkaistu bukkakepeli ”Secong coming of Bukkake” julkaistiin XBox 360:lle, sekä PS3:selle. Uusi realistisempi fysiikkamoottori, sekä upeat 3D grafiikat tekivät pelistä erittäin suositun ympäri maailman.

Kirjat

Eniten bukkakesta on tehty kirjallisia teoksia, kuten ”Bukkaken salat”, ”Kuinka oppia bukkanoimaan” ja ”Mietiskely, meditaatio ja bukkanismi”. Vanhimmat kirjat ovat peräisin jo 1800-luvulta.

Bukkaboard bukkake lautapeliLautapelit

Bukkakesta on olemassa myös vanha muinainen Shotagon munkkien luoma lautapeli nimeltään Bukkaboard. Itse lauta muistuttaa kovasti Shakkilautaa, mutta sen säännöt ovat erilaiset.  Laudalla pyritään ajaan vihollisen soturi keskelle lautaa ja piirittään sen omilla joukoillaan, milloin vihollinen ei pääse liikkuun ja omat joukot voivat syöksyä vastustajan päälle. Lautapeliä ei pelata suomessa lähes ollenkaan.